Επιστροφές

ΑΚΥΡΩΣΗ – ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

Εάν αλλάξετε γνώμη έχετε το δικαίωμα να ακυρώσετε / τροποποιήσετε την παραγγελία σας εντός 24ώρου, καλώντας μας στο 26710 26872 (Ώρες Λειτουργίας Γραμμής: Δευτέρα – Παρασκευή 08.00 – 15.00 & 17.30 – 21.00). Η ακύρωση / τροποποίηση παραγγελίας δε γίνεται μέσω mail αλλά μόνο τηλεφωνικά.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Όλα τα προϊόντα που έχουν αγοραστεί από το eShop μπορούν να επιστραφούν και στο φυσικό κατάστημα του Βιβλιοπωλείου Κύβος.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ:

Η επιστροφή οφείλει να γίνει εντός 14 ημερολογιακών ημερών και μόνο τις ημέρες επιστροφής (Δευτέρα – Παρασκευή 17:30 – 21:00). Αν διαπιστωθεί ότι το προϊόν είναι Ελαττωματικό (Κατασκευαστικό) μπορείτε να ζητήσετε αντικατάσταση με το ίδιο προϊόν (εφόσον είναι διαθέσιμο). Σε περίπτωση Μη Ελαττωματικού προϊόντος, μπορείτε να ζητήσετε αγορά προϊόντων ισόποσης αξίας. Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα πρέπει να
επιστρέφονται άρτια, στην κατάσταση που έχουν παραληφθεί, πλήρη και χωρίς φθορές και η συσκευασία τους να είναι άρτια και σε μεταπωλήσιμη κατάσταση. Προϊόντα που δεν πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις δε γίνονται δεκτά.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ESHOP

Συμπληρώστε ένα Έντυπο Επιστροφής – Υπαναχώρησης καταγράφοντας το αίτημα σας και στείλτε το με email ή με φαξ στο 26710 26880.

(Για τη λήψη του σχετικού εντύπου πατήστε ΕΔΩ)

Λαμβάνοντας το αίτημα σας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας. Επιστροφές ΔΕΝ γίνονται δεκτές αν προηγουμένως ο πελάτης δεν έχει ενημερώσει γραπτώς για την πρόθεση του να επιστρέψει το προϊόν. Σε περίπτωση Ελαττωματικού προϊόντος ως προς τα αναλώσιμα μέρη του, τότε τα μέρη αυτά θα αντικαθίστανται και θα σας επιστρέφετε εκ νέου το προϊόν χωρίς καμία δική σας επιβάρυνση. Σε περίπτωση ΜΗ Ελαττωματικού προϊόντος η επιστροφή γίνεται προς την αποθήκη του Eshop με επιβάρυνση του αποστολέα. Σε κάθε περίπτωση τα
προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται άρτια, στην κατάσταση που έχουν παραληφθεί, πλήρη και χωρίς φθορές και η συσκευασία τους να είναι άρτια και σε μεταπωλήσιμη κατάσταση.

Εάν τα επιστρεφόμενα προϊόντας δεν πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις, θα επιστρέφονται με χρέωση παραλήπτη.

ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

Το δικαίωμα Υπαναχώρησης (επιστροφή χρημάτων) σε ΜΗ Ελαττωματικά προϊόντα ισχύει εφόσον ενημερωθούμε γραπτώς για την πρόθεση σας και εφόσον αυτά (προϊόντα) έχουν επιστραφεί εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παράδοσης τους σε εσάς.

Επιστροφές ΔΕΝ γίνονται δεκτές σε ανοιγμένες συσκευασίες, βιβλία, τρόφιμα και μπαταρίες.